ΔΥΟ GOLDEN PLATES™ (ΧΡΥΣΑ ΠΙΑΤΑ) 2025 ΓΙΑ ΤΟ LINDIAN DREAM SEASIDE RESORT – Μια Ομαδική Επιτυχία Το Estiatoria gr ανέλαβε να φέρει στην επιφάνεια των διακριθέντων πιστοποιημένων (officially certified) επιχειρήσεων & επαγγελματιών της γαστρονομίας, υπό την αιγίδα του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB (άδεια πιστοποίησης σήματος από το ελληνικό κράτος), το «LINDIAN DREAM […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤΟ “ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ” ΤΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “SERIANI” ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ CHEF ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ! By Estiatoria.gr Ο επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® 2025 Δημήτριος Αϊβαλιώτης βάζει την υπογραφή του στο Seriani Restobar, έναν κυκλαδίτικο εστιατόριο γεμάτο έμπνευση… και προκαλεί γευστικές συγκινήσεις το φετινό καλοκαίρι! Το εστιατόριο Seriani στη Σέριφο πιστοποιήθηκε και βραβεύτηκε […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΔΡΑΜΙ | Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & 2 GOLDEN PLATES™ (ΧΡΥΣΑ ΠΙΑΤΑ) ΓΙΑ ΤΟ 2025 Ο Βαγγέλης Χατζηβογιατζής κλείνει 20 χρόνια από την ημέρα που άνοιξε το Δράμι στην Αγία Βαρβάρα. Σήμερα το Δράμι στη Γλυφάδα έρχεται να συμπληρώσει την πιο […]
Διαβάστε ΠερισσότεραIKIZEN SUSHI BAR | ΤΟ ΝΕΟ TREND ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ! Στη Σύρο θα βρείτε το καλύτερο εστιατόριο για αυθεντικό sushi και αυτό ακούει στο όνομα Ikizen Sushi Bar! Στην καρδιά της Σύρου, το Ikizen Sushi bar φέρνει την Ιαπωνική κουλτούρα στο Αιγαίο, με σεβασμό στην παράδοση και πάθος για […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΑΛΑΣ | Ο ΕΛΛΗΝΑΣ CHEF ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ L’ ABREUVOIR! Exclusive by Estiatoria.gr Το L’Abreuvoir, είναι το εμβληματικό εστιατόριο του Κολωνακίου με έτος ίδρυσης 1965 (από τον Αλέξη Κώτση). Αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο διαχρονικά, κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας και το καλύτερο εστιατόριο που εκπροσωπεί σταθερά, […]
Διαβάστε ΠερισσότεραChoureál – Choux & Profiterole | Η πιο γλυκιά συνήθεια βραβεύεται με το Golden Plate™ 2025 Το Choureal αποτελεί το πρώτο ζαχαροπλαστείο που προσφέρει tailor-made προφιτερόλ, αλλά και με εξειδίκευση στη ζύμη των choux, από το 2014. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σερβίροντας το προφιτερόλ με έναν μοναδικό τρόπο, μπροστά στον πελάτη […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΕΩΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ CHEF “ΜΑΝΩΛΗ ΧΗΡΑ” ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ | ΕΝΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ… “MANOLIS TASTES” Ο Μανώλης Χήρας είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες πολυβραβευμένους chef που προάγει την ελληνική γαστρονομία παγκοσμίως από το φημισμένο εστιατόριό του Manolis Tastes στους παραμυθένιους Λειψούς των Δωδεκανήσων… Για τον ίδιο, η πρώτη ύλη αποτελεί τη βάση […]
Διαβάστε ΠερισσότεραSTOFFA | ΙΔΑΝΙΚΟ DINING ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ! #GoldenPlate™ 2025 Το STOFFA στην Κηφισιά αποτελεί το ιδανικό μέρος για dining… Η υψηλή γαστρονομική αξία του εστιατορίου και η σταθερή ανοδική πορεία του, με την συνδρομή του Σπύρου Τσαλαβούτα, το έχουν καταστήσει πρωτοπόρο στο είδος της κουζίνας που εκπροσωπεί. Στον πανέμορφο κήπο του Stoffa, θα […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ | ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ… | ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΠΟΘΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΙΝΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ CHEF ΦΙΛΙΤΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Βρισκόμαστε στον Καρέα, στους πρόποδες του Ημηττού, όπου η θέα από το «Μπαλκόνι στις Κυκλάδες» φτάνει μέχρι τον Σαρωνικό. Εκεί, εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο Άγγελος Κωβαίος έχει δημιουργήσει ένα από τα κορυφαία εστιατόρια ποιοτικής […]
Διαβάστε Περισσότερα