ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ | ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Με 4 εστιατόρια η αλυσίδα Μπαρμπαδήμος παραμένει σταθερή αξία στο κεμπάπ και στα πιάτα κρεατικών. Για την ακρίβεια, η ποιότητα των όσων προσφέρει είναι μοναδική, ενώ η προσοχή που δίνει η διεύθυνση στη λεπτομέρεια είναι η απόδειξη ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο Γιαουρτλού κεμπάπ Η […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ CABO ROSSO ΤΟΥ 5ΑΣΤΕΡΟΥ AMBASSADOR AEGEAN LUXURY HOTEL & SUITES Cabo Rosso. Βραβεύτηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής με Gold Award of Quality & Taste των Estiatoria.gr Premium Awards 2018. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης και ξεχωρίζει από κάθε άποψη! Απολαύστε τη φρεσκάδα του Αιγαίου με εκπληκτική θέα που θα σας κόψει την […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤο Estiatoria.gr media portal – συνάντησε τον κορυφαίο Chef Γιώργο Κορολή και σας παρουσιάζει πτυχές της προσωπικότητας του, καθώς και την επιτυχημένη του πορεία, μέσα από μια συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον! Executive Chef Γιώργος Κορολής Για μένα η μαγειρική και το φαγητό είναι μνήμες, εικόνες και στιγμές από την ζωή μου… Πότε ήρθατε σε επαφή με […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΙΣ ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑ Το εστιατόριο Αρκαδία στην περιοχή του Μακρυγιάννη, απέναντι ακριβώς από το μουσείο της Ακρόπολης, δημιουργεί ελληνική κουζίνα με αρχαίες ελληνικές συνταγές… Εμπνευσμένη η “Αρκαδία” από την αρχαία γη της Αρκαδίας με τα πλούσια αγαθά της, πιστή στις παραδόσεις, δημιουργεί αρκαδικές συνταγές με αγνό παρθένο ελαιόλαδο, ολόφρεσκα […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ “ΨΑΡΑΚΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ” ΜΕ GOLD AWARD! Ο Πανελλαδικός θεσμός βραβείων των Estiatoria.gr Premium Awards 2018 απένειμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 5 Μαρτίου 2018 στον όμιλο εστιατορίων “Ψαράκια & Θαλασσινά” το χρυσό βραβείο Ποιότητας & Γεύσης, όπου σε συνδυασμό με τις πολύ προσιτές τιμές αποτελούν το κατάλληλο στέκι […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΟ CHEF ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ | ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο Σωτήρης Βασιλείου είναι ένας νέος και σημαντικός chef που παρά το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε γρήγορα να κατακτήσει την κορυφή. Τον γνωρίσαμε από την θητεία του ως Sous chef στο La Villa Loraine του Βελγίου (1 αστέρι Michelin), στη συνέχεια Head chef σε κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας, διετέλεσε Private chef στον Πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, διακρίθηκε με […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ NICE N EASY GROUP ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ CAVALI! Διακρίνονται στην επάνω φωτό από αριστερά: Νίκος Μπήλιος, Μάνος Γαβράς, Χρήστος Αθανασιάδης, Tommaso Cavalli και Φίλιππος Κούτρας Η αναγνωρισμένη θεσμική καμπάνια του “Greek taste beyond borders” σαν μοναδική σε αυτό που αποσκοπεί που δεν είναι άλλο από την ανάδειξη της Ελληνικής Γαστρονομίας […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤΡΑΓΑΝΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ | ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ! O Τραγανός Κάβουρας είναι ένα μοντέρνο εστιατόριο θαλασσινών με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τα βασικά γνωρίσματα μιας ποιοτικής ψαροταβέρνας χωρίς όμως να καταστρατηγούν τις βασικές αρχές που είναι η φρεσκάδα και το σωστό ψήσιμο του ψαριού. Το μενού έχει σύγχρονες πινελιές με αναφορές στη μεσογειακή […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΟ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ | ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ… To 1995 δύο φίλοι που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το καλό φαγητό, ο Παναγιώτης Μαζαράκης και ο Τάσος Δήμας, αξιοποιούν τις γνώσεις τους στον χώρο των τροφίμων και ιδρύουν το πρώτο εστιατόριο «Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» στα Ανω Πατήσια. Φέρνοντας στη μόδα τη “διακόσμηση σε […]
Διαβάστε Περισσότερα