image
19 Μαρτίου

AVENTADOR | Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΣ! #dininig #delicatessen #coffee Aventador Prime meat house – Μελίσσια. Νέο στέκι πολυχώρος στα βόρεια προάστια πολυτελούς κρεατοφαγίας που συνδυάζει την ελληνική & μεσογειακή κουζίνα με ισπανικές επιρροές. Το μενού υπογράφει ο διεθνής σεφ Γιάννης Στανίτσας. Οι πιο ποιοτικές ράτσες βοοειδών, οι premium κοπές κρέατος, και ο σύγχρονος τρόπος ψησίματος (υπερσύγχρονες rotisserie, ξυλόφουρνος […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
17 Μαρτίου

BARBARA QUE | ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ! ΝΕΑ ΠΙΑΤΑ… Barbara Que στα Βριλήσσια. Ένα εκπληκτικό burger & steak house με βαρύτητα στις κοπές και στην αμερικάνικη κουλτούρα ψησίματος. Στο Barbara Que θα βρείτε original πιάτα όπως Picanha, Rib eye, Flank steak και προτάσεις από Black Angus. Στο τραπέζι βγήκαν νέα εκπληκτικά πιάτα όπως και απίστευτα ζουμερά burgers. Προτείνεται από το Estiatoria.gr Για την ιστορία: Στο Νιου Τζέρσεϊ επικρατεί ένας αστικός μύθος κατά τον οποίο […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
15 Μαρτίου

   ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ & ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ 2018    Μέσα σε υπέρλαμπρη ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε ο Πανελλαδικός θεσμός βραβείων ποιότητας & γεύσης  Estiatoria.gr Premium Awards 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,  5 Μαρτίου 2018. Η λίστα των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας και επιχ/σεων εστίασης καθώς και οι κορυφαίοι σεφ είναι εδώ!   WWW.ESTIATORIAPREMIUMAWARDS.GR       […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
14 Μαρτίου

  NORTH MEATING PLACE |  ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ… To North Meating Place είναι ένας νέος μοντέρνος χώρος στα Μελίσσια. Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από σουβλάκια, ψητά της ώρας και της σούβλας, ωραίες σαλάτες και μία σειρά από κρύα και ζεστά ορεκτικά για ένα ολοκληρωμένο γεύμα ή δείπνο. Στο North Meating Place  θα βρείτε τα πιο […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
09 Μαρτίου

ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ | Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ… Ο 50χρονος Chef και επιχειρηματίας της εστίασης Τάσος Ντούμας μας ξεδιπλώνει τη ζωή του μέσα από μια συνέντευξη με φόντο αυτό που αγάπησε περισσότερο από όλα στη ζωή του και “αγαπήθηκε” από αυτό… τη γαστρονομία. Το Estiatoria.gr τον επισκέφτηκε στο εστιατόριο του “Λεύκες” στο Γαλάτσι όπου έμαθε […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
03 Μαρτίου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ESTIATORIA.GR Ο chef και επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παπανδρέου μιλάει στο Estiatoria.gr για την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία 20 χρόνια…   – Πως ξεκινήσατε την καριέρα σας σαν επαγγελματίας Chef; Ποια ήταν τα πρώτα ερεθίσματα από το περιβάλλον σας που σας ώθησαν προς την αγάπη για τη μαγειρική και ποιο […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
03 Μαρτίου

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΟΙΡΟΣ | Η ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ! Ο Μαύρος Χοίρος είναι ένα μοναδικό εστιατόριο στο είδος του και βαδίζει στα μονοπάτια της δημιουργικής ελληνικής κουζίνας. Ολοκαίνουργιο με φρεσκάδα και τέλειο εσωτερικό design ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο και βγάζει τα τραπεζάκια του έξω στο πιο κεντρικό σημείο πάνω στην πανέμορφη πλατεία του Χαλανδρίου! […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
27 Φεβρουαρίου

PIGOUT | ETHNIC ΠΙΑΤΑ ΜΕ STREET FOOD STYLE! Μαγεύει το PIGOUT στην Κηφισιά με νέες προτάσεις, βασισμένες στα διεθνή πρότυπα κουζίνας που αγγίζουν και το street food. Πλούσιες γεύσεις από το γνωστό εστιατόριο δίνουν μια άλλη αίσθηση στα εστιατορικά δρώμενα… H εμπειρία επιβάλλεται για τους φίλους που αρέσκονται στο να ταξιδεύουν μέσα από τη γεύση! Προτείνεται […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
16 Φεβρουαρίου

  MAORI | ΤΟ PACIFIC RIM ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ! Η κουζίνα έχει αναφορά σε όλες της χώρες που βρέχονται από τον Ειρηνικό ωκεανό, δηλαδή το λεγόμενο Pacific Rim, σε ελεύθερη μετάφραση “Ακτές του Ειρηνικού ωκεανού”. Αυτό το Ethnic – Πολυνησιακό ύφος αποτελεί ένα newcomer που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην ελληνική γαστρονομική πραγματικότητα […]

Διαβάστε Περισσότερα