FRANZESCA BISTRO | Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ…
Η φιλοσοφία του Franzesca Bistro είναι «όλα στη μέση». Συνδυάζουμε ελληνικά και διεθνή στοιχεία, φαγητό για ευαίσθητους ουρανίσκους σ΄ένα περιβάλλον που προδιαθέτει την ανθρώπινη επικοινωνία. Ο Chef με το δικό του μοναδικό τρόπο παντρεύει τη Μεσόγειο με την Ασία σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Προτείνεται από το Estiatoria.gr αφού δοκιμάστηκε.
Ο Χάρης Αντωνόπουλος ξεκίνησε την εργασιακή του εμπειρία σε εστιατόρια της Αθήνας, ύστερα τις Κυκλάδες και τελικά ταξιδεύοντας μέχρι το Εδιμβούργο και το Λονδίνο όπου εργάστηκε σε θρυλικά εστιατόρια όπως το Creelers και Lindsay House. Μετέπειτα η επαγγελματική του εμπειρία τον βρίσκει στο Παρίσι στο περίφημο Atelier de Joel Robuchon.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FRANZESCA BISTRO ΕΔΩ
Ο Chef Χάρης Αντωνόπουλος



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FRANZESCA BISTRO ΕΔΩ