GOLDEN PLATE® «ΧΡΥΣΟ ΠΙΑΤΟ 2025» ΓΙΑ ΤΟ ENOTECA DA SALVATORE | SALVATORE ANDOLINA, Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ CHEF ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 2ΟΕΤΙΑ!
Ο Salvatore Andolina είναι ένας από τους κορυφαίους Ιταλούς chef, με μια αξιοθαύμαστη πορεία στα εστιατορικά δρώμενα, αφού κατάφερε με τα εστιατόριά του να κάνει την ιταλική pizza και την αυθεντική pasta τρόπο ζωής στα Νότια Προάστια, στη Γλυφάδα. Η συνεισφορά του είναι σημαντική στη γαστρονομία, αφού σαν Σικελός, γνωστός για το πάθος του στη μαγειρική, διαμόρφωσε την εικόνα της ιταλικής κουζίνας στη χώρα μας, επιδρώντας καταλυτικά με αυθεντικές συνταγές που πρωτομάθαμε και αγαπήσαμε με πρωταγωνιστές τις ιταλικές τρούφες του, το γνήσιο ποιοτικό αλάτι, τα ιταλικά αλλαντικά & κρασιά και φυσικά το μοναδικό αστείρευτο του ταλέντο.
Το Enoteca Da Salvatore είναι ένα σημείο αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας στην καρδιά της Γλυφάδας. Είναι ιδανικό για business lunch και διαθέτει ακόμα και εξωτερικό catering για special εκδηλώσεις.
GOLDEN PLATE™ 2025 «ΧΡΥΣΟ ΠΙΑΤΟ» ΓΙΑ ΤΟ ENOTECA DA SALVATORE
Το Estiatoria gr ανέλαβε να φέρει στην επιφάνεια των διακριθέντων πιστοποιημένων (officially certified) επιχειρήσεων & επαγγελματιών της γαστρονομίας, υπό την αιγίδα του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB (άδεια πιστοποίησης σήματος από το ελληνικό κράτος), το «ENOTECA DA SALVATORE», αποδίδοντάς του το nomination για το GOLDEN PLATE™ (Χρυσό Πιάτο) Award of Quality & Taste 2025 των Estiatoria.gr Golden Awards® στην κατηγορία “BEST ITALIAN CUISINE RESTAURANTS”.