Estiatoria.gr για HIDE & SEEK: Λόγω του δικού του πραγματικά αγαπημένου χαρακτήρα έχει κερδίσει τις προτιμήσεις του κόσμου αφού πάντα είναι κάποια αρκετά βήματα μπροστά στις τάσεις και τις προκλήσεις… Με έντονο ύφος και χρωματισμένη διάθεση, είναι εκεί έξω για σένα να ανταποκριθεί στις πιο κρυφές απαιτήσεις του ουρανίσκου σου… Αν ήταν στη γειτονιά σου θα ήσουν κάθε μέρα εκεί! Η κουζίνα είναι ικανή να σε καταπλήξει από το πρωί μέχρι το βράδυ με εποχιακά πιάτα και signatures υψηλών προδιαγραφών, ακόμα brunch που παρατείνεται μέσα στη μέρα γιατί έχει πολλούς φίλους, που απλά δεν μπορούν να αντισταθούν στο HIDE & SEEK! Για την ιστορία, πρόκειται για ένα μοναδικό γαστρονομικό επίτευγμα του γνωστού Σπύρου Κερκύρα!
Όλα είναι προσεγμένα στο HIDE & SEEK: Τα τραπέζια, τα σερβίτσια, το service και το προσωπικό επίσης σέβεται τον χρόνο σου, την παρέα σου και την κούραση σου από την καθημερινότητα. Εκεί θα χαλαρώσεις με ζεστά cocktails σε κεραμικά cups αλλά και Νεοϋορκέζικα cocktails που δεν θα βρεις αλλού! Στο κομμάτι των cocktails Ο Λυκούργος Χριστοθανόπουλος, βραβευμένος επί τρία συναπτά έτη το 2016-17-18 με Αθηνόραμα Bar Awards, ξεπερνά για άλλη μια φορά εαυτόν και χαρίζει γεύσεις μεστές και λαχταριστές, στη μεγάλη και απαστράπτουσα μπάρα, σε συνεργασία με το team του, Γιάννη Ρούσσο και Γιάννη Καράπα.
Head Chef Γιάννης Λιόκας: Το αποκαλυπτικό μενού έχει επιμεληθεί ο εξαιρετικός κορυφαίος Έλληνας chef Γιάννης Λιόκας, ο οποίος με την υψηλών προδιαγραφών μαγειρική του ομάδα, έρχεται να ικανοποιήσει όλα τα γούστα με απολαυστικά πιάτα με επιρροές από τη σύγχρονη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα. Ψάξαμε για εκείνο το κουαρτέτο υλικών που θα έκανε ένα ριζότο ακαταμάχητο και καταλήξαμε στη πιο δυναμική τετράδα. Γλυκιά κολοκύθα Hokkaido, απαλό όξινο τυρί taleggio, γήινο φουντούκι και αρωματικό φασκόμηλο. Μαγειρεύονται αργά. Δένουν γλυκά. Γίνονται το νικητήριο perfect match.
Είσαι έτοιμος για υψηλή γαστρονομία στα βόρεια προάστια; Θα την βρεις στο HIDE & SEEK στο Χαλάνδρι!
- ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 254 τηλ 210 677 6747
- Χειμερινά νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

Τρία ζεστά cocktails σερβιρισμένα σε κεραμικά cups

Γλυκιά κολοκύθα Hokkaido, απαλό όξινο τυρί taleggio, γήινο φουντούκι και αρωματικό φασκόμηλο. Μαγειρεύονται αργά. Δένουν γλυκά.
Croque Madame

Μαύρος Χοίρος με chutney καπνιστής πανσέτας και τρεις διαφορετικές υφές σελινόριζας

Ταρτάρ: Η γευστική σαγήνη του εξαιρετικά ψιλοκομμένου. *Βοδινό φιλέτο με καπνιστή πάπρικα, παλαιωμένη παρμεζάνα, horseradish και τραγανό φαγόπυρο.