Ο Έλληνας κοσμογυρισμένος και καταξιωμένος σεφ Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος καταπλήσσει την ευρωπαϊκή & ελληνική γαστρονομία με το νέο σύγχρονο ελληνοισπανικό concept του ROE + BONE στη Λεμεσό της Κύπρου. Ένα νέο δυναμικό concept που υπογράφει ο Έλληνας σεφ δένοντας αρμονικά τα ελληνικά αυθεντικά υλικά με ισπανικές νότες.
Ο Έλληνας σεφ που σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Barcelona, έχει δημιουργήσει μια δική του τάση συνδυάζοντας ψητά κρέατα υψηλής ποιότητας στα κάρβουνα με καλοψημένα φρέσκα ψάρια και μεγάλη γκάμα με ωμά, συνδυάζοντας τέλεια τις εντάσεις και την απόλυτη απόλαυση. Ο Έλληνας σεφ εμμένει σε εποχιακά υλικά και προωθεί σαν φιλοσοφία την healthy και βιώσιμη γαστρονομία. Σχεδιάζει ολοκληρωμένα food concepts με απόλυτη επιτυχία και προσαρμοστικότητα. Η φιλοσοφία του σεφ είναι η εμμονή του σε καθαρές, αυθεντικές γεύσεις που αναδεικνύουν αρμονικά τα υλικά.
Ένα από τα moto του γνωστού σεφ είναι: “Οι μαγειρικές δημιουργίες είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία με διαρκή αλληλοεπίδραση, χρειάζονται εμπειρία, ταλέντο, γνώσεις, καινοτόμα projects και αξέχαστοι συνδυασμοί με έμπνευση. Ας σχεδιάσουμε μαζί τις γαστρονομικές σας επιθυμίες”.
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB στην Αθήνα και έχει πιστοποιηθεί με το GOLD MEDAL OF HONOR 2024 BY GTBB “ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΞΙΑΣ” (Golden Kouros Emblem – Με έμβλημα τον Χρυσό Κούρο) by GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB. Ο διάσημος σεφ μίλησε στο παγκόσμιο συνέδριο για την ικανοποίηση του να ταξιδεύει στον κόσμο, βάζοντας την σφραγίδα του με ολοκληρωμένα food concept που αποθεώνουν την αυθεντική πρώτη ύλη.
Το Roe + Bone world concept προσφέρει παράλληλα με το food section και ανάλογα cocktails & drinks που απογειώνουν τις αισθήσεις! Το Roe and Bone concept αναλαμβάνει δεξιώσεις & διάφορα events. Απολαύστε μερικές συνταγές του διάσημου σεφ από το τελευταίο του concept Roe and Bone στην Κύπρο που έχει ήδη γίνει γαστρονομικός προορισμός!
Το portal www. Estiatoria.gr με την δημοσιογραφική του ομάδα προωθεί πάντα την αυθεντική ποιοτική γεύση και τους πλέον ταλαντούχους διεθνείς σεφ.
Δημιουργίες από το menu Roe & Βone:
- Σπανακόπιτα με chimichurri και univerasal salad.
- Gyoza Pata Negra με πορτσίνι και παρμεζάνα.
- Νιόκι παστίτσιο με μπεσαμέλ τρούφας και ραγού μοσχάρι.
- Καπρέσε σαλάτα με burrata mozzarella φράουλες, ντοματινια και πέστο φιστίκι Αίγινης.
- Χωριάτικη σαλάτα αλλιώς με ποικιλία ντομάτας, γρανίτα, αγγούρι με δυόσμο και βινεγκρέτ τριαντάφυλλο.
- Surf & Turf sushi με μοσχάρι wagyu, γαρίδα τεμπούρα, chimichurri sauce, μαγιονέζα τρούφας και πατάτες τσιπς.
- Το ψωμί μας, με αρωματικό βούτυρο και παρθένο Ελαιόλαδο.
- Σπανακόπιτα σαλάτα με αχλάδι Poached, μανούρι, σουσάμι και dressing μουστάρδας.
- Συνοδευτικά, μπροκολίνι με dressing jalapeño τραγανό μπέικον, πατάτες baby με τρούφα, λαχανικά ατμού με μυρωδικά, κουνουπίδι ψητό με παρμεζάνα, μαγιονέζα τρούφας και αμύγδαλο.
- Αστακομαρονάδα με paccheri pasta & brick caviar.
- Κους κους ala vongole με αχιβάδες, μυρωδικά και λεμόνι.
- Κριθαράκι καραβίδας με φρέσκα ντομάτα και κρέμα αχινού.
Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.roeandbone.com