image
14 Οκτωβρίου

ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΦΙΝΕΤΣΑ – Η «ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΙΣ» ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ… Στην παλλόμενη καρδιά της Παλιάς Ξάνθης, η οποία και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους, παραδοσιακούς «προστατευόμενους» οικισμούς της Ελλάδας, οι μυρωδιές της Ανατολής συναντούν τις τεχνικές της Μεσογείου, στο εστιατόριο «Παλαιά Πόλις» των Νίκου […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
14 Οκτωβρίου

GastrosoΦy Fest powered by Protergia: Το φεστιβάλ γαστρονομίας που βάζει την Ελλάδα στο επίκεντρο της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής Ο παγκοσμίου φήμης chef Massimo Bottura και κορυφαίοι chef από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, συναντιούνται σε ένα φεστιβάλ που κανένας food lover δεν μπορεί να χάσει αλλά πρέπει να δοκιμάσει! Το GastrosoΦy Fest powered by […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
07 Οκτωβρίου

FREUD ORIENTAL | Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ… Τι λένε οι «Gastroballers» του Estiatoria.gr για το Freud Oriental; #Gastroballers Στην καρδιά της Κηφισιάς, το FREUD ORIENTAL αποτίει φόρο τιμής στην ιαπωνική γαστρονομία, προσφέροντας πιάτα υψηλής αισθητικής και ουσίας. Στο FREUD ORIENTAL, η ιαπωνική γαστρονομία βρίσκει την απόλυτη δημιουργική της έκφραση. Πιστοί στις βασικές […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
06 Οκτωβρίου

ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ | ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ! ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ…  #GastroBallers #Ηighendgastronomy Στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, λίγοι έχουν καταφέρει να τιθασεύσουν με τόση ισορροπία την παράδοση και την καινοτομία όσο ο Τάσος Ντούμας. Βραβευμένος σεφ, οραματιστής της ελληνικής κουζίνας, και αφοσιωμένος εργάτης της γεύσης, ο Τάσος Ντούμας δεν ακολουθεί τάσεις — τις […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
02 Οκτωβρίου

ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΤΟ GRAND FINALE ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ | DAL PROFESSORE Εκεί όπου το ιταλικό πάθος, η μεσογειακή φινέτσα και η υψηλή τεχνική συναντιούνται σε ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο πολυτελή trattoria με άρωμα Φλωρεντίας παρά ένα ακόμα μοντέρνο εστιατόριο της Αθήνας. Στο τιμόνι αυτής της γευστικής παράστασης βρίσκεται ο Νίκος Δημητροκάλης, βραβευμένος σεφ […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
23 Σεπτεμβρίου

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ! «Η Ελλάδα δεν περιγράφεται. Τη γεύεσαι…» Μας αναφέρει με οξυδέρκεια ο Άκης Σκανδάλης, ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της αιγαιοπελαγίτικης γαστρονομίας σήμερα! Στην καρδιά της Πάρου, εκεί όπου το γαλάζιο του Αιγαίου αγκαλιάζει την παράδοση, υπάρχει ένα μπαλκόνι διαφορετικό. “Το Μπαλκόνι του Άκη” δεν […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
23 Σεπτεμβρίου

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: ΤΟ BASEGRILL ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ Νέο Basegrill στη Γλυφάδα – Μετά από δύο δεκαετίες επιτυχημένης παρουσίας στο Περιστέρι, το Basegrill άνοιξε τις πόρτες του στη Γλυφάδα, φέρνοντας στα νότια προάστια την αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας και γεύσης που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες καλεσμένους. Η νέα διεύθυνση […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
05 Σεπτεμβρίου

PAPAΪOANNOU RESTAURANT KIFISSIA | ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ | Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ! Exclusive by Estiatoria.gr Στεγασμένο σε ένα κομψό αρχοντικό του 19ου αιώνα, λίγα μόλις βήματα από την πλατεία του Κεφαλαρίου στο ήσυχο προάστιο της Κηφισιάς που απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, το δεύτερο εστιατόριο PAPAΪOANNOU εγκαινιάστηκε […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
05 Σεπτεμβρίου

GOLDEN PLATE™ 2025 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ EXECUTIVE CHEF & CONSULTANT ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ | By Estiatoria.gr Μια διάκριση που επισφραγίζει μια πορεία ετών στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας για τον Executive Chef & Consultant Γεώργιο Κυριακόπουλο Κουκουρίκο αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός, τόσο για τον ίδιο με την βράβευση σαν Chef of the Year 2025 όσο και για […]

Διαβάστε Περισσότερα