Βρισκόμαστε με το team Estiatoria.gr στα Φηρά της Σαντορίνης και βολιδοσκοπούμε πιάτα και στυλ μαγειρικής σε ένα μαγευτικό κλασάτο περιβάλλον με θέα στο Αιγαίο, ακριβώς δίπλα στην πανέμορφη πισίνα του «Milos Villas Hotel». Εκεί το εστιατόριο Milos Villas Restaurant προσφέρει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
Αυτό που μας ώθησε προς το νησί αυτό της «εκρηκτικής ομορφιάς» ήταν το γεγονός ότι ο Σταύρος Ζεάκης, ένας νέος πολλά υποσχόμενος chef πρόσφατα πιστοποιημένος με τον επίσημο τίτλο του «Πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας» για το 2023 (Χρυσό μετάλλιο – Greek Taste Beyond Borders® GTBB) ανέλαβε την κουζίνα του ομώνυμου εστιατορίου. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιάζει στα άκρα!!

Σεφ Σταύρος Ζεάκης
Δίπλα στον Σταύρο Ζεάκη ο General Manager του Milos Villas Hotel – Βασίλης Νικολαΐδης έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη του resort σε έναν γαστρονομικό προορισμό με υψηλή αξία.
Το μενού εντυπωσιάζει με προτάσεις αυθεντικής ελληνικής κουζίνας με διεθνείς πινελιές και σαν βάση χρησιμοποιεί ολόφρεσκα υλικά και ντόπια σαντορινιά προϊόντα. Τα πιάτα που δοκιμάστηκαν άφησαν τέλειες εντυπώσεις και ο chef Σταύρος Ζεάκης γνωστός για την ευρηματικότητα και το προχωρημένο food styling έδωσε το έναυσμα για μια ακόμα τουριστική σεζόν γεμάτη εμπνευσμένη γαστρονομία και αυθεντικές γεύσεις! Προσφέρεται για ρομαντικά δείπνα και όλες τις εκδηλώσεις.
Δοκιμάστηκαν τα πιάτα: Τηγανιτές πατάτες bravas, Λαβράκι μαρινέ με σορμπέ λεμόνι, Κριθαρότο οσομπούκο, Λαχανοντολμάς dumplings, Καλαμαράτα με κοτόπουλο, Σαλάτα πατζάρι με σορμπέ πορτοκαλί, Αρνί στην γάστρα
Συνδυάστηκαν με τα κρασιά: “Grand Reserve Naoussa Boutari”, “Μμ Σιγάλας” και “ Σαντορίνη Γαβαλάς”