Εντυπωσιακά Ταρτάρ στο τραπέζι με τον Executive Chef Στράτο Κοντάκο στο Su Casa στη Γλυφάδα! #Highendgastronomy #must #Highly recommended by Estiatoria.gr

Το Su Casa στη Γλυφάδα στη πλατεία Νυμφών είναι μια ανακαινισμένη μονοκατοικία διαμορφωμένη σε εστιατόριο, χωρίς να χάνει τον πρωταρχικό της ρόλο να σας “φιλοξενεί” στους όμορφους χώρους της, που…

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΑΓΓΗΣ μιλάει στο ESTIATORIA.GR για το επιτυχημένο & βραβευμένο του project “ΣΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ Souvlaki Bar” στην Κέρκυρα

Ο Κωνσταντίνος Κολάγγης είναι ένας νέος επιχειρηματίας της Κέρκυρας που ξεχώρισε στην εστίαση με ένα δυνατό project το «ΣΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ Souvlaki Bar»! Κέρδισε τόσο την αγάπη και την εμπιστοσύνη του…

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ “ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ SEAFOOD ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ KIFISSIA & ILIOUPOLI #goldaward #Highly recommended by Estiatoria.gr

Ένα σημαντικό νέο για τα γαστρονομικά δρώμενα ήρθε λίγο πριν το γύρισμα της χρονιάς για ένα εστιατόριο που έχει ξεχωρίσει για την διατήρηση της παράδοσης και την ποιότητα στον χώρο…

ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ CHEF ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ KTIMA SKREKA | @ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ®

Ktima Skreka Traditional Greek Restaurant since 1935 | Στα Πικουλιάνικα Μυστρά, η παράδοση και τα ντόπια υλικά σε μια αυθεντική farm to table “φιλοσοφία ζωής” ετών… Το team γευσιγνωσίας του…

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ | ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Highly recommended by Estiatoria.gr

Οι Λεύκες στο Γαλάτσι είναι ένα από τα καλύτερα & πολυβραβευμένα εστιατόρια της Αθήνας. Ο γνωστός Τάσος Ντούμας για την συνεισφορά του στην ελληνική γαστρονομία και στην διαμόρφωση των σύγχρονων…

LOULIS TASTE PROJECT | Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ PIZZA & PASTA PROJECT ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΛΟΥΛΗ #Highly recommended by Estiatoria.gr

Ο γνωστός Παύλος Λούλης από την μεγάλη του καριέρα σαν cocktail master στα καλύτερα μαγαζιά της Ελλάδας, δημιούργησε το πολλά υποσχόμενο brand ιταλικής κουζίνας LOULIS TASTE PROJECT επιλέγοντας σαν αφετηρία…

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ | Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ SEAFOOD PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ #topεπιλογή #must Highly recommended by Estiatoria.gr

Exclusive by Estiatoria.gr : Τα βιώματα και οι μνήμες του Αντώνη Κωβαίου από τη Σχοινούσα, όπου γεννήθηκε και ξεκίνησε το 1995 το πρώτο του εστιατόριο, έφεραν μετά το δεύτερο εστιατόριο του…

NUERA | Στον παλμό της υψηλής γαστρονομίας με τον μοναδικό Μιχάλη Ντουνέτα #notia #alltimedining Highly recommended by Estiatoria.gr

Το NUERA είναι το νέο απόκτημα της σύγχρονης αθηναϊκής, υψηλής γαστρονομίας που βρήκε το σπίτι του στην οδό Κύπρου της Γλυφάδας. Το όνομα σημαίνει στα ισπανικά “σύζυγος του υιού –…

ALPINO CUCINA ITALIANA | ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ “DOLCE VITA” ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ #italian #must Highly recommended by estiatoria.gr

Φρέσκα υλικά και παραδοσιακές συνταγές συνθέτουν απολαυστικά πιάτα, στα βόρεια και στα νότια προάστια, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Μπρουσκέτες και μανιτάρια μαγειρεμένα με διαφορετικούς τρόπους, risotti…