image
26 Νοεμβρίου

ENOTECA DA SALVATORE: Η ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ GOLDEN PLATE™ 2026 Στο Enoteca da Salvatore στη Γλυφάδα, ο περίφημος και πολυβραβευμένος Σικελός chef Salvatore Andolina μετατρέπει την αυθεντική ιταλική κουζίνα σε μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας. Με βαθιές ρίζες στη σικελική παράδοση και σύγχρονη δημιουργική ματιά, ο chef […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
25 Νοεμβρίου

Το MY WAY HOTEL & EVENTS τιμάται με δύο σημαντικές διακρίσεις Golden Plate™ 2026 “Best Catering & Event Planner of the Year 2026” & “Best Hotel Restaurants” Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια, το MY WAY HOTEL & EVENTS στην Πάτρα ανακοινώνει τη βράβευσή του με δύο Golden Plate™ 2026, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
20 Νοεμβρίου

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ… ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. CASA GIACOMO – Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ! Το Casa Giacomo, ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα ιταλικά εστιατόρια στην Κηφισιά, σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων που αποτυπώνει την αυθεντικότητα και τη φινέτσα της ιταλικής κουζίνας. Με ξεχωριστή αισθητική, άψογη εξυπηρέτηση και γεύσεις που μένουν αξέχαστες, […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
11 Νοεμβρίου

Ο gastronomist Νικόλαος Κουτσουδάκης αναδεικνύει το Ναύπλιο μέσα από το «Πηδάλιο» – Μια πρότυπη εμπειρία βιώσιμης ελληνικής γαστρονομίας – Αποκτά για το «Πηδάλιο» τον επίσημο τίτλο «Πρεσβευτής της Ελληνικής Κουζίνας® 2026» από τον Greek Taste Beyond Borders® (GTBB) Ναύπλιο, [11-11-2025] – Το εστιατόριο «Πηδάλιο», με την υπογραφή του gastronomist Νικόλαου Κουτσουδάκη, αποτελεί σήμερα έναν από […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
14 Οκτωβρίου

ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΦΙΝΕΤΣΑ – Η «ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΙΣ» ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ… Στην παλλόμενη καρδιά της Παλιάς Ξάνθης, η οποία και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους, παραδοσιακούς «προστατευόμενους» οικισμούς της Ελλάδας, οι μυρωδιές της Ανατολής συναντούν τις τεχνικές της Μεσογείου, στο εστιατόριο «Παλαιά Πόλις» των Νίκου […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
14 Οκτωβρίου

GastrosoΦy Fest powered by Protergia: Το φεστιβάλ γαστρονομίας που βάζει την Ελλάδα στο επίκεντρο της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής Ο παγκοσμίου φήμης chef Massimo Bottura και κορυφαίοι chef από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, συναντιούνται σε ένα φεστιβάλ που κανένας food lover δεν μπορεί να χάσει αλλά πρέπει να δοκιμάσει! Το GastrosoΦy Fest powered by […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
07 Οκτωβρίου

FREUD ORIENTAL | Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ… Τι λένε οι «Gastroballers» του Estiatoria.gr για το Freud Oriental; #Gastroballers Στην καρδιά της Κηφισιάς, το FREUD ORIENTAL αποτίει φόρο τιμής στην ιαπωνική γαστρονομία, προσφέροντας πιάτα υψηλής αισθητικής και ουσίας. Στο FREUD ORIENTAL, η ιαπωνική γαστρονομία βρίσκει την απόλυτη δημιουργική της έκφραση. Πιστοί στις βασικές […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
06 Οκτωβρίου

ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ | ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ! ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ…  #GastroBallers #Ηighendgastronomy Στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, λίγοι έχουν καταφέρει να τιθασεύσουν με τόση ισορροπία την παράδοση και την καινοτομία όσο ο Τάσος Ντούμας. Βραβευμένος σεφ, οραματιστής της ελληνικής κουζίνας, και αφοσιωμένος εργάτης της γεύσης, ο Τάσος Ντούμας δεν ακολουθεί τάσεις — τις […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
02 Οκτωβρίου

ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΤΟ GRAND FINALE ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ | DAL PROFESSORE Εκεί όπου το ιταλικό πάθος, η μεσογειακή φινέτσα και η υψηλή τεχνική συναντιούνται σε ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο πολυτελή trattoria με άρωμα Φλωρεντίας παρά ένα ακόμα μοντέρνο εστιατόριο της Αθήνας. Στο τιμόνι αυτής της γευστικής παράστασης βρίσκεται ο Νίκος Δημητροκάλης, βραβευμένος σεφ […]

Διαβάστε Περισσότερα