image
20 Σεπτεμβρίου

KASTRI BISTRO | Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ! Στο ξενοδοχείο Domotel Kastri θα βρείτε έναν χώρο ανώτερης αισθητικής, το Kastri Bistro. Κάθε ώρα της ημέρας στο Kastri Bistro έχει ξεχωριστή αξία, αυτήν που αξίζετε… Το Kastri Bistro άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2015 και γρήγορα αναδείχθηκε σε αγαπημένο σημείο συνάντησης των βορείων […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
16 Σεπτεμβρίου

  ΣΤΟ “ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ” ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ…  Το Κόκκινο Ψαράκι είναι το πρόσφατο δημιούργημα του επιτυχημένου προμηθευτή φρέσκων αλιευμάτων Αγγελου Μπελλάρα. Ο Αγιος Ιωάννης Ρέντη απέκτησε έναν μοναδικό χώρο (ιχθυοπωλείο) που μετατρέπει τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά σε άριστες δημιουργίες σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.  CHEF: Βαγγέλης Τσιμένης Το Estiatoria.gr επισκέφθηκε […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
14 Σεπτεμβρίου

FRANZESCA BISTRO | Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ… Η φιλοσοφία του Franzesca Bistro είναι «όλα στη μέση». Συνδυάζουμε ελληνικά και διεθνή στοιχεία, φαγητό για ευαίσθητους ουρανίσκους σ΄ένα περιβάλλον που προδιαθέτει την ανθρώπινη επικοινωνία. Ο Chef με το δικό του μοναδικό τρόπο παντρεύει τη Μεσόγειο με την Ασία σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Προτείνεται από το […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
11 Σεπτεμβρίου

ΤΟ COCKTAIL ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γνωρίστε την ξεχωριστή αξία ενός δημιουργού Cocktail που ακολούθησε τη “δύσκολη οδό”, η οποία στο τέλος τον επιβράβευσε μέσα από την ίδια του τη δουλειά… να φτιάχνει τα cocktail των ονείρων σας! Το Estiatoria.gr στέκεται δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας.     Ο […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
01 Σεπτεμβρίου

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ESTIATORIA.GR ΣΤΟ “FRANZESCA BISTRO” ΜΕ ΤΗΝ “ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ”. Μέσα σε περιβάλλον υψηλής γαστρονομίας, την τελευταία Πέμπτη του Αυγούστου 2017, είχαν την ευκαιρία τα μέλη της ομάδας γευσιγνωσίας του Estiatoria.gr, να συνδυάσουν αρκετά κρασιά της Οινοποιίας Γιαννίκου Giannikos Winery  στο νέο εστιατόριο του Chef Χάρη Αντωνόπουλου, το Franzesca Bistro στην Αγία Παρασκευή. Η γευσιγνωσία ήταν περιορισμένων […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
28 Αυγούστου

  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ, ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ. ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΖΙΕΡΑ!  Ο Χρήστος Τζιέρας ένας κορυφαίος και πολυβραβευμένος Έλληνας Chef, μας προσφέρει μια από τις συνταγές του για το κοινό του Estiatoria.gr Ακολουθήστε την και καλή σας όρεξη…  ΥΛΙΚΑ 1 μπούτι κοτόπουλο, ξεκοκαλισμένο 3 λεπτές φέτες προσούτο 50 γρ. κατσικίσιο τυρί 50 […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
22 Αυγούστου

  ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ… Η ομάδα γευσιγνωσίας  του Estiatoria.gr και η επιτροπή κριτικών γεύσης που συμμετέχουν στα ταξίδια γαστρονομίας ανά την Ελλάδα,  με επικεφαλής  τον Φίλιππο Κούτρα, ιδρυτή του Estiatoria.gr, ρίχνουν φως στην πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την καθημερινότητα μιας επιχείρησης εστίασης, όπως θα […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
07 Αυγούστου

VRACHOS | ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Η ομάδα του Vrachos Palaiokastritsa παρουσίασε αυτό το καλοκαίρι την ανακαινισμένη  βεράντα του εστιατορίου. Ο νέος απομονωμένος χώρος του εστιατοριού για pvive γεύμα ή δείπνο παρέχει προνομιακή θέα και την απαραίτητη ιδιωτικότατα για εσάς και την παρέα σας (δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 8 άτομα). Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
03 Αυγούστου

   CASA DEL TORO | ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΗΠΟ! Στο Χαλάνδρι το Casa del Toro έχει κερδίσει το στοίχημα στην ποιότητα του κρέατος και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το εστιατόριο έχει γίνει το επίκεντρο συζήτησης για τους γνώστες των premium κοπών Black Angus. Το Baby beef μαζί με άλλα signature dishes σε […]

Διαβάστε Περισσότερα