Η γαστρονομία στο Hide & Seek αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο στοιχείο του “ευφάνταστου” και στο αυστηρά γαστρονομικό κεκτημένο. Αυτή η μαγική προσέγγιση, κατά τη γνώμη των ειδικών γεύσης του Estiatoria.gr είναι άκρως σημαντική, καθώς η καινοτομία τόσο στην παρουσίαση των πιάτων όσο και στο δέσιμο των υλικών, φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό μεταφράζεται ως άψογο και υψηλής αξίας! Οι γεύσεις σε συναρπάζουν με διεθνείς αναφορές με άξονα τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα του γνωστού Executive Chef Δημήτρη Τσώτσου.

Petite filet Black Angus με πουρέ μαύρου καρότου, κρεμμυδάκια, γλασέ καροτάκια και σάλτσα Cafe de Paris
Ψάχνοντας μάθαμε ότι…
Τα γλυκά επιμελείται ο Διονύσης Αλερτάς… και επίσης, ότι τα smoky cocktails είναι ασυναγώνιστα! Αξίζει όμως να μπείτε και οι ίδιοι στη διαδικασία να ανακαλύψετε τον πολύπλευρο χαρακτήρα του Hide & Seek!

Foie gras με μους κάστανο, γλάσο κόκκινου κρασιού, εσκαρόλ και τραγανό δαχτυλίδι με φυστίκι Αιγίνης
Σας προτείνουμε το Hide & Seek για όλες τις στιγμές της ημέρας!
Δοκιμασμένο από το Estiatoria.gr και πρόσφατα βραβευμένο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην κατηγορία all day bar restaurants με το Gold Award of Quality & Taste 2018 των Estiatoria.gr Premium Awards, αποτελεί μια άριστη πρόταση για δείπνα, business events, coffee breaks και cocktail parties.

Δημήτρης Τσώτσος – Executive chef στο Hide & Seek και καθηγητής μαγειρικής τέχνης στο PRAXIS IEK

Black and white pyramids – γεμιστό χειροποίητο ζυμαρικό με μους γαρίδας και σάλτσα Κακαβιάς

Macaron in a box με μους τυριών, μπέϊκον και τσάτνεϊ κρεμμυδιού

Double ring – ανάμεικτη σαλάτα, ανθότυρο, φρούτα του δάσους, μους τυριών, τραγανά δαχτυλίδια με καρύδι και βινεγκρέτ φραμπουάζ