Η ιστορία του γαλακτομπούρεκου είναι συνυφασμένη με τα “Γαλακτοποιήματα Πάτσης”. Το 1977 η οικογένεια Πάτσης έβαλε στόχο και πέτυχε στο να παράγει προϊόντα γάλακτος υψηλής ποιότητας από άριστες πρώτες ύλες, με σκοπό να κρατήσει ζωντανή μια μακραίωνη παράδοση με μεγαλοπρέπεια… προς όφελος του κόσμου. Τα μπακιρένια καζάνια όπως τότε στο Βυζάντιο, μπροστά στα μάτια του […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΟ Αναστάσιος Ντούμας είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και Executive Chef. Είναι ο πρόεδρος και ιδρυτής του βραβευμένου εστιατορικού ομίλου ΛΕΥΚΕΣ και ο επί τρεις συνεχόμενες χρονιές στεφθείς με τον πολύτιμο τίτλο του Προσώπου της Χρονιάς για την Ελληνική Γαστρονομία 2017′ 18’19’ *Μέγαρο Μουσικής Αθηνών *Πανελλαδικός θεσμός βραβείων Estiatoria.gr Golden Awards. Η εξάπλωση στην Αμερική Οι […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΗ παραδοσιακή ταβέρνα Βλάχος στην Πάρνηθα είχε τιμηθεί με το Gold Award of Quality & Taste 2019 των Estiatoria.gr Golden Awards τον περασμένο Μάρτιο και αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο προορισμό για παϊδάκια, κοκορέτσι, εξοχικό, κοντοσούβλι και αρνάκι στη γάστρα! Οι διάσημες σούβλες του, αλλά και τα ιδιαίτερα συνοδευτικά του, προσελκύουν τους λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας από […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤο MACOO Eatery είναι ένα σύγχρονο μαγειρείο που άνοιξε στην οδό Αγίου Τίτου, στην καρδιά του Ηρακλείου και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες και να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με το μαγειρευτό φαγητό και το μεσημεριανό μας γεύμα. Το μενού που έχει σχεδιάσει ο βραβευμένος Executive Chef Γιάννης Στανίτσας […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤο νέο υπερσύγχρονο εστιατόριο street food της γνωστής αλυσίδας WOK ON FIRE στην Κυψέλη είναι γεγονός! Η γνωστή Φωκίωνος Νέγρη υποδέχεται τα αναμμένα woks με τα ασιατικά noodles και τα signatures του πιο επιτυχημένου asian street food της Αθήνας, που κατέκτησε στην κορυφή των επιλογών του κόσμου, σε έναν νέο χώρο πραγματικό κόσμημα! Το όνομα […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤο Lemon Tree στην Παιανία αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα all-day εστιατόρια προς τα βόρεια προάστια, συγκεκριμένα στην Παιανία. Ο κόσμος το έχει εκτιμήσει για την άριστη κουζίνα του, το όμορφο και ζεστό περιβάλλον και την μοναδικότητα των πιάτων του! Ο Σεφ Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου παίζει έξυπνα με τις τάσεις και τα υλικά προσφέροντας στο […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΒραβευμένο πρόσφατα με το Gold Award of Quality & Taste των Estiatoria.gr Golden Awards 2019, το εστιατόριο Ψαρού συνεχίζει ακάθεκτο την γαστρονομική του πορεία όλο και προς το καλύτερο χωρίς να αφήνει ερωτηματικά! Νέα πιάτα βγήκαν στο ευρηματικό μενού του εστιατορίου και ο “γνωστός του κόσμος” μένει πραγματικά προσκολλημένος στις γευστικές προκλήσεις… Ποιος θα μπορούσε […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤο Κόκκινο Ψαράκι στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη είναι μια γνωστή ψαροταβέρνα, ένα αγαπημένο στέκι καλοφαγίας που θα βρει κανείς εκλεκτούς ψαρομεζέδες, τσιπουρομεζέδες, μαγειρευτά πιάτα θαλασσινών και μεγάλα ψάρια στη σχάρα! Το εστιατόριο θαλασσινών και η πραγματικά φιλόξενη ομάδα των σεφ, μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης Άγγελος Μπελλάρας (γνώστης του φρέσκου ψαριού και ιδιοκτήτης επίσης της […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤο Estiatoria.gr βρέθηκε στο Μαρούσι, στο εστιατόριο του Dal Professore, του αναγνωρισμένου και καταξιωμένου επί σειρά ετών στην ιταλική γαστρονομία Chef, Νίκου Δημητροκάλη. Εκεί, διασκορπίζονται διακριτικά στο υπέροχο περιβάλλον οι φινετσάτες μυρωδιές της ανάλαφρης ζύμης που μόλις μπήκε στον υπερσύγχρονο φούρνο pizza και αναμιγνύονται με τα ολόφρεσκα αρώματα της λευκής και της μαύρης τρούφας, που τρίβονται πάνω […]
Διαβάστε Περισσότερα