Το Δράμι κλείνει 15 χρόνια επιτυχίας και συνεχίζει να προσφέρει στους φίλους της ποιοτικής γαστρονομίας αυθεντικές απολαύσεις, ασπαζόμενο την ίδια φιλοσοφία ετών, αυτή του σεβασμού προς τον πελάτη και της δεδομένης ποιότητας, που το ανέδειξαν σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο είδος του… Ως γνωστόν, τα δύο εστιατόρια, το ένα στην Αγία Βαρβάρα και […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΣε ένα νεοκλασικό χώρο αριστοκρατικής απλότητας και αναγεννησιακής αισθητικής, επάνω στην κοσμοπολίτικη παραλία του Λουτρακίου και εντός του πολυτελούς συγκροτήματος Club Hotel Loutraki, βρίσκεται το εστιατόριο Aquarius. Άλλοτε υπό το φως περίτεχνων πολυελαίων και κεριών, άλλοτε λουσμένο στο φυσικό φως που προσφέρεται απλόχερα από τα περιμετρικά παράθυρα με θέα στη θάλασσα, σας προσκαλεί να απολαύσετε […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΣτο Golden Phoenix του Κεφαλαρίου θα απολαύσετε μεγάλη ποικιλία Κινέζικων σπεσιαλιτέ αλλά και Sushi για τους λάτρεις του είδους, σε προσιτές τιμές. Ο μπουφές είναι ανοιχτός καθημερινά εκτός Δευτέρας και Πέμπτης. Φυσικά, μπορείτε συνδυαστικά να απολαύσετε και τα γνωστά best sellers πιάτα του εστιατορίου, όπως και επίσης να επιλέξετε ιδιαίτερα κρασιά για να συνοδέψετε τις […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤο αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο του ομίλου nice n easy Frankie, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στο Κολωνάκι, αποκτά ένα νέο εντυπωσιακό «αδερφάκι» στα βόρεια προάστια. Στο πλήρως ανακαινισμένο τριώροφο κτίριο της οδού Χαριλάου Τρικούπη 125, στη Νέα Ερυθραία (πρώην Ergon), το νέο Frankie αναδεικνύεται ως το μεγαλύτερο σε χώρους και υποδομές, εστιατόριο του […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΗ Φάρμα [Farma – Marina’s Meat House] στον Φλοίσβο είναι ένα νέο εστιατόριο – μεζεδοπωλείο, που διανύει τη δεύτερη σεζόν του, με έμφαση στο κρέας, σε μια λογική σύγχρονου meat house και φιλοσοφία που αγγίζει έξυπνα το farm to table, πάνω στην ομορφότερη μαρίνα δίπλα στα πολυτελή σκάφη στην Μαρίνα του Φλοίσβου. Ο οργανικός αυθεντικός ισπανικός […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤο Estiatoria.gr συνάντησε τον νέο και αναγνωρισμένο Chef Σταύρο Ζεάκη στην κουζίνα του Εν Πλω στην παραλιακή, όπου είχε και συνομιλία, για διάφορα θέματα που αφορούν στις νέες γαστρονομικές τάσεις και στις επιρροές, που όπως μας ανέφερε ο ίδιος αποτελούν μια συνεχή πρόκληση για την δημιουργική του παλέτα. Αποτελεί πρότυπο του μοντέρνου Έλληνα σεφ, αντιλαμβάνεται […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤο Estiatoria.gr βρέθηκε στο γνωστό Μπιφτεκααάτσι στον Χολαργό με σκοπό την παρουσίαση της κουζίνας αυτού του μοναδικού εστιατορίου, προς όλους τους φίλους της ποιοτικής γαστρονομίας. Γνωρίζαμε την υπεροχή των αυθεντικών γεύσεων του εστιατορίου, αλλά το γεγονός ότι τον σχεδιασμό του μενού έχει αναλάβει ο Executive Chef και επίσημος [Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας 2109 – 2020] […]
Διαβάστε ΠερισσότεραH εταιρεία mi Cafetal αποτελεί σήμερα, μια εναλλακτική και φρέσκια πρόταση στον χώρο της εστίασης. Πάντα με γνώμονα την προσφορά, την ασφάλεια και την ποιότητα, με στόχο τη δημιουργία και την διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή και τους συνεργάτες μας. Η παρουσία μας στην αγορά σηματοδοτείται από το 1996 με την επωνυμία […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΟ “Μυστικός Κήπος” στο Χαλάνδρι αποτελεί ένα γνωστό στέκι καλοφαγίας, αγαπημένο από τον κόσμο. Στον “Μυστικό Κήπο” θα δοκιμάσετε ένα δημιουργικό μενού εμπνευσμένων προτάσεων που συγκινεί και τον πιο έμπειρο ουρανίσκο! Η “ανοιχτή κουζίνα” του μεζεδοπωλείου με την άριστα οργανωμένη ομάδα των σεφ είναι η δεύτερη εικόνα που συναντάς περνώντας την κεντρική σάλα, για να […]
Διαβάστε Περισσότερα