image
14 Μαΐου

Η ALL DAY ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ | SOLETO   Ο απόλυτος συνδυασμός Ιταλικής και Ασιατικής κουζίνας βρίσκεται στα Νότια προάστια, στην Γλυφάδα,  στο μέρος που εξυμνεί την φαντασία και την απόλυτη ικανοποίηση της γεύσης. Το Soleto Restaurant & Bar θα σας ταξιδέψει με τα μοναδικά του πιάτα και την αξεπέραστη ποιότητα με γεύσεις βγαλμένες από […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
13 Μαΐου

 LEFKES ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ CANAVA ΤΟΥ 1848 Το νέο εστιατόριο του γνωστού Chef και επιχειρηματία Τάσου Ντούμα στη Σαντορίνη ταξιδεύει την ελληνική γαστρονομία σε άλλο επίπεδο. Θα το βρείτε στη γραφική Φοινικιά της Οίας σε μια αυθεντική κάναβα του 1848 (σπηλιά για τη χρήση παραγωγής οίνου) και θα απολαύσετε βραβευμένη κουζίνα […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
08 Μαΐου

Η ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ “ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ” | Recommended by Estiatoria.gr Το Ψαροκόκκαλο στα Μελίσσια είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στον χώρο της ποιοτικής ψαροφαγίας. Με ύφος γαστρονομίας και απλότητα στον τρόπο που αποδίδει το κάθε τι, διατηρώντας τις θρεπτικές αξίες του κάθε υλικού με σεβασμό στην αγνή και φρέσκια πρώτη ύλη, στέκεται […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
07 Μαΐου

  NORTH MEATING PLACE | ΖΟΥΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ BURGERS! Το γνώρισε και το αγάπησε ο κόσμος για τα καλαμάκια, το κεμπάπ, το γύρο και τις ελληνικές μαγειρευτές γεύσεις του, σε ένα casual και φιλικό χώρο στα Μελίσσια. Μετά από τη επιτυχία του 1ου χρόνου λειτουργίας του, το North Meating Place μας παρουσιάζει τα νέα χειροποίητα burgers […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
01 Μαΐου

  ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ JUAN RODRIGUES ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ! Juan Rodrigues Compania de Bebidas. Ένα στέκι αυθεντικών cocktail αλλά και εξαιρετικού γαστρονομικού ενδιαφέροντος μιας και executive chef είναι ο Έλληνας διεθνής Διονύσης Παπανικολάου. Το αποικιακό στυλ και ύφος σε ταξιδεύει στους παρθένους νήσους της Καραϊβικής και στους πρώτους αποικιοκράτες που τόλμησαν να φορέσουν τα μεγάλα φτερά στα […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
24 Απριλίου

ΑΡΩΜΑ ΑΥΛΗΣ | ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ #Σαντορίνη   Βραβεύτηκε πρόσφατα με το Gold Award of Quality & Taste 2018, συμμετείχε στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας Greek taste beyond borders και αποδεικνύεται δικαίως ως ο κορυφαίος οινογευστικός προορισμός! Η εμπειρία της γεύσης στο “Αρωμα Αυλής” είναι εκείνη που ταυτίζει τη Σαντορίνη με την τοπική […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
17 Απριλίου

Ο ΨΑΡΑΣ | ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ… Η διάσημη πλέον ψαροταβέρνα του Ψαρά στον Μαραθώνα αποτελεί ένα αναγνωρισμένο στέκι ποιοτικής ψαροφαγίας. Το οικογενειακό εστιατόριο περνάει τη σκυτάλη της ποιότητας από γενιά σε γενιά λίγο έξω από την Αθήνα και οι πιο νόστιμοι ψαρομεζέδες πολιορκούν ένα πανέμορφο τραπέζι πάνω στη θάλασσα! Προτείνεται από το Estiatoria.gr  […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
10 Απριλίου

Φέτος το Πάσχα, δεν χρειάζεται να φύγετε από την Αθήνα. Αναζητήστε γραφικά εκκλησάκια και γειτονιές, όπου ακόμα τηρούνται οι παραδόσεις, και επιλέξτε το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton για παραδοσιακές γευστικές απολαύσεις. Τη Μ. Παρασκευή, το Βυζαντινό θα σας περιμένει με νηστίσιμα πιάτα που έχουν μια ιδιαίτερη πινελιά, όπως φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και λάδι τρούφας, […]

Διαβάστε Περισσότερα
image
03 Απριλίου

EVAGGELOS CHASIOTIS | Ο ΕΛΛΗΝΑΣ PATISSIER ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ  HAUTE PATISSERIE | ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ GREEK TASTE BEYOND BORDERS  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ… Ο διάσημος και βραβευμένος Pastry Chef Evaggelos  Chasiotis παρουσίασε τη νέα του συλλογή σοκολάτας στο 9ο Αυστριακό διεθνές συνέδριο. Σαν ένας πραγματικός πρεσβευτής της Ελληνικής γεύσης που […]

Διαβάστε Περισσότερα